Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (12/11) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και έγινε παρουσία περίπου 20 θεατών κάτω από καλές καιρικές συνθήκες.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική η Μυρίκη παίζει με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό στάδιο στις 18 του μήνα, ενώ το Ραπτόπουλο υποδέχεται στο γήπεδο του την Ποταμιά την Κυριακή (19/11). Οι δυο ομάδες πλέον ισοβαθμούν έχοντας από 3 βαθμούς.
Η Μυρίκη έδειξε διάθεση να επιβάλλει τον ρυθμό της, ήταν πιο κινητική και απώλεσε 3-4 αξιόλογες ευκαιρίες.
Το φιλοξενούμενο Ραπτόπουλο είχε πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν, κάτι το οποίο κατάφερε χωρίς να πιεστεί. Προσπάθησε να γίνει απειλητικό μέσα από αντεπιθέσεις.
Και στο δεύτερο μέρος η Μυρίκη είχε την κατοχή της μπάλας και σε μια όμορφη επιθετική προσπάθεια στο 76΄ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ.
Το νικητήριο τέρμα πέτυχε η Μυρίκη στο 76΄ με σκόρερ τον Κώστα Σταμούλη (Φωτογραφία), που είχε μπει στο ματς 9 λεπτά νωρίτερα και έπαιξε με ενοχλήσεις λόγω τραυματισμού. Ο Σάκης Τσιλίκας με μεταβίβαση ακριβείας βρήκε μέσα στην περιοχή και αριστερά τον Κώστα Σταμούλη, που από πλάγια με πλασέ στην απέναντι αριστερή γωνία της Δόξας πέτυχε το 1-0. Ο «Σταμ» ήταν ο πρώτος σκόρερ της Α΄ Ευρυτανίας την περασμένη σαιζόν και αποτελεί «βαρόμετρο» για τον Α.Ο.Μ.
Στο 83ο λεπτό ο Θύμιος Καρδαμπίκης έβγαλε τετ α τετ τον Σπύρο Στασινό με τον Αποστόλη Νούλα, ο φορ της Δόξας πλάσαρε δυο φορές με τον Αποστόλη Νούλα να αποκρούει σωτήρια και στην επαναφορά της φάσης ο Προκόπης Γκούρλιας σκόραρε. Ο δεύτερος βοηθός Δημήτρης Κουρλός υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ. Οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του βοηθού και του διαιτητή να μην μετρήσει το γκολ.
Στο 86΄ ο γκολκίπερ Λάμπρος Παπαδήμος (Φωτογραφία Αριστερά) της Δόξας εξύβρισε τον προπονητή της Μυρίκης Δημήτρη Αντωνίου και αποβλήθηκε. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε για τα υπόλοιπα λεπτά ο Θοδωρής Παπαδήμος (Φωτογραφία Δεξιά).

 

Οι καλύτερες φάσεις
30΄: Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε κόρνερ,ο Τσιλίκας έκανε την κεφαλιά και το σουτ του Σκοτίδα από κοντά κόντραρε σε αμυντικό.
42΄: Σουτ του Βούρτσα απέκρουσε ο Παπαδήμος Λ.
61΄: Ο Κωστής τροφοδότησε τον Βούρτσα, που σούταρε και ο Παπαδήμος Λ. απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
76΄: Ο Τσιλίκας έκανε την μεταβίβαση για τον Σταμούλη, που μέσα από την περιοχή και αριστερά με χαμηλό πλασέ στην απέναντι αριστερή γωνία του Ραπτοπούλου πέτυχε το 1-0.
86΄: Ο Παπαδήμος Λ. αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση.
94΄: Σουτ του Σταμούλη πέρασε άουτ από την εστία του Παπαδήμου Θ.

 

Συνθέσεις Ομάδων
Μυρίκη (Δημήτρης Αντωνίου): Νούλας, Σκοτίδας, Πατρώνης, Ίβρος, Τσιούμας, Μπουμπουρής(93΄ Τσούκας), Τριανταφύλλου(67΄ Σταμούλης), Κωστής, Βούρτσας, Τσιλίκας, Τσίπρας(80΄ Φακίτσας)
Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας): Παπαδήμος Λ., Τσιάμης, Κοτούλας, Γκούρλιας, Πιπέρας(46΄ Στασινός Χ.), Καρδαμπίκης, Παπαντζίμας, Ντζίμας(86΄ Παπαδήμος Θεοδ.), Στασινός Σ.(86΄ Μαραγκούλας), Κώτσιας, Διαμαντής
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Κουρλός