Νέα έργα αθλητισμού σε Καρπενήσι και Άγραφα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ

1918

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ελ. Αυγενάκης στο Καρπενήσι
Στο Καρπενήσι βρέθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργο Κώστα. Οι δύο πολιτικοί συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νομό Ευρυτανίας και στους δύο Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων. Ο Υπουργός από τη μεριά του, αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής, όπως αυτές εκφράστηκαν, τόσο από τα αιτήματα των Δημάρχων, όσο και από τον Βουλευτή Ευρυτανίας, ανακοίνωσε μια σειρά έργων που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο διάστημα στην Ευρυτανία.
Τα έργα
Τέσσερα θα είναι συνολικά τα έργα που θα υλοποιηθούν στο Δήμο Καρπενησίου αλλά και στο Δήμο Αγράφων και συγκεκριμένα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Νομούαλλά και στο κολυμβητήριο Καρπενησίου με σκοπό την ποιοτική αναβάθμισή τους. Αναλυτικότερα, στο Δήμο Καρπενησίου θα υλοποιηθεί η κατασκευή γηπέδου 5×5 στο Μεγάλο Χωριό και γήπεδο μπάσκετ στο Στένωμα, προϋπολογισμός δαπάνης 205.000€, καθώς και η εγκατάσταση ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου και η προμήθεια ρομποτικής σκούπας για το κολυμβητήριο Καρπενησίου, προϋπολογισμός δαπάνης 272.900,01€.
Όσον αφορά το Δήμο Αγράφων θα πραγματοποιηθεί προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου, Γρανίτσας, Βίνιανης και Λεπιανών, προϋπολογισμός δαπάνης 687.814€, καθώς και προμήθεια και εγκατάσταση περίφραξης, προμήθεια στεγάσεων αναπληρωματικών και διαιτητών στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου και Γρανίτσας, προϋπολογισμός δαπανών 48.514€.
Ύστερα από τις εξελίξεις αυτές ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των Δήμων του Νομού μας.