Δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι διαδικασίες διεξήχθησαν σε πνεύμα δημοκρατίας, συνεργασίας και συνεννόησης, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.
Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη και για αυτή την περίοδο η Γεωργία Γκαρίλα. Η νέα σύνθεση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου η κα Γκαρίλα Γεωργία του Ιωάννη, η οποία έλαβε 14 θετικές ψήφους, ενώ ευρέθησαν και 5 λευκά ψηφοδέλτια.
Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Παπαδόπουλος Λεωνίδας του Στεφάνου, ο οποίος έλαβε 19 θετικές ψήφους.
Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου η κα Τσιτούρη-Κατσιάρη Παρασκευή του Ιωάννη, η οποία έλαβε 19 θετικές ψήφους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο επικυρώνει το αποτέλεσμα της εκλογής του προεδρείου για τη θητεία του ΔΣ από τις 9 Ιανουαρίου 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ικανοποιημένος συνεχάρη την πρόεδρο για την επανεκλογή της και ευχήθηκε η νέα περίοδος να φέρει επιστροφή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και των δια ζώσης συνεδριάσεων. Επίσης, ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα σύνθεση των επιτροπών, να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια των προηγούμενων μελών.