ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το ΙΔΡΥΜΑ ΓΑΖΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ προκηρύσσει τη χορήγηση τεσσάρων  (4) υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές, δύο (2) για  μεταπτυχιακές σπουδές και μιας (1) υποτροφίας για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Οι υποτροφίες θα δοθούν σε φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ και Τ.Ε.Ι. που κατάγονται από την Ευρυτανία ή κατοικούν στην Ευρυτανία τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, πριν την υποβολή της αίτησης, και συνεχίζουν να διαμένουν στην Ευρυτανία κατά τον χρόνο της υποτροφίας. Οι υποτροφίες αφορούν την απόκτηση πρώτου πτυχίου για κάθε επίπεδο (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό). Το πλήρες πρόγραμμα των υποτροφιών έχει ως εξής:

1.Πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ

α)Θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες  τριετούς διάρκειας για όλα τα γνωστικά πεδία σε Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές που αποφοίτησαν από Λύκεια του Νομού Ευρυτανίας,  έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και  εξετασθεί με επιτυχία  σε όλα τα μαθήματα του έτους.

β)Θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες ετήσιας διάρκειας σε Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές που απεφοίτησαν από οποιοδήποτε Λύκειο, έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και  εξετασθεί με επιτυχία  σε όλα τα μαθήματα του έτους.

2.Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πτυχιούχων ΑΕΙ

Θα χορηγηθούν δύο ( 2) υποτροφίες  σε Ευρυτάνες φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές σε  όλα τα γνωστικά πεδία,  στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. 

3.Πρόγραμμα Διδακτορικής διατριβής.

         Θα χορηγηθεί μία υποτροφία για όλα τα γνωστικά πεδία  σε Ευρυτάνα φοιτητή, στο εξωτερικό η το εσωτερικό, που έκανε έναρξη  εκπόνησης της διδακτορικής του διατριβής μετά την 01.09.2017.

  Οι αιτήσεις υποψηφιότητας, συνοδευόμενες  από όλα τα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται από 1-11-2019 μέχρι 31-12-2019 στη Γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Ρήγα Φεραίου 2 Καρπενήσι, Τ.Κ. 36100, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από ώρα 10.00’π.μ έως 13.00’μ.μ ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στην ίδια διεύθυνση.  Μετά την λήξη της προθεσμίας αυτής καμιά αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.  Υποψηφιότητες με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται και αν πρόκειται για ταχυδρομική αποστολή θα επιστρέφονται.

Τα προσόντα των υποψηφίων, οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία επιλογής και κάθε άλλη σχετική πληροφορία περιέχονται στον Κανονισμό Υποτροφιών του Ιδρύματος (www.idrymagazi.gr ). Στο site του ιδρύματος περιέχονται και οι αιτήσεις.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο του Κανονισμού Υποτροφιών και  αιτήσεις υποψηφιότητας και από τη γραμματεία του ιδρύματος στην  παραπάνω διεύθυνση. Πρόσθετες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22370 – 24766 (και FAX) 210-3604143, κινητό: 6977744907, email: idryma.gazi@gmail.com

                                                                                                                   Καρπενήσι 14  Σεπτεμβρίου 2019

                                                                                                                                Για το  ΙΔΡΥΜΑ  

                                                                                                   ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ