Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον «Δημοτικό Λαχανόκηπο»

2995

Για έβδομη συνεχή χρονιά οργανώνει και φέτος ο Δήμος Καρπενησίου το «Δημοτικό Λαχανόκηπο», στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων και συνυπολογίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Οι ενδιαφερόμενοι δημότες του Καρπενησίου που επιθυμούν να καλλιεργήσουν το δικό τους λαχανόκηπο καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Έναρξη αιτήσεων 3 Ιουνίου

Οι αιτήσεις των δημοτών που επιθυμούν να αποκτήσουν τμήμα του λαχανόκηπου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 και μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 44 κηπάριων και θα υποβάλλονται στο νέο Δημαρχείο (Ύδρας 6) στο Γραφείο των Συμβούλων. Απαραίτητα επιπλέον δικαιολογητικά αποτελούν μία φωτοτυπία της ταυτότητας και το εκκαθαριστικό. Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος θα συνυπολογιστούν κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που θα ζητηθούν από τους αιτούντες.

Οι εγκαταστάσεις του «Δημοτικού Λαχανόκηπου»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «Δημοτικός λαχανόκηπος» βρίσκεται πλησίον των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου. Διαθέτει προς καλλιέργεια 44 κηπάρια των 70 m2. Ο λαχανόκηπος είναι αρδευόμενος, με έτοιμο προετοιμασμένο έδαφος (οργωμένο και φρεζαρισμένο), με χώρο στάθμευσης και θα διατεθεί σε δημότες της πόλης μας για το χρονικό διάστημα της φετινής καλλιεργητικής περιόδου.