Την Παρασκευή  25 Νοεμβρίου 2022, στελέχη και εκπρόσωποι της εταιρείας Digea βρέθηκαν στα ειδικά σχολεία και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  του Δήμου Καρπενησίου.

Πρώτος σταθμός της ομάδας Digea στο Καρπενήσι ήταν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες όπου βρέθηκαν ως εκπρόσωποι της εταιρείας: ο διευθύνων σύμβουλος της Digea ΝίκοςΜαστοράκης, στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσέφεραν προσωπικά δώρα σε κάθε παιδί καθώς και  οπτικοακουστικό εξοπλισμό στην δομή.

Ως εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός, η Αντιδήμαρχος Σοφία Ζαλοκώστα, η πρόεδρος ατόμων με αναπηρία Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα, η πρόεδρος της Εκεπππαδηκ Κωνσταντίνα Τσιουγκρή και η αντιπρόεδρος της Εκεπππαδηκ Μαίρη Δόση, καθώς και η διευθύντρια Κωνσταντίνα Μπουμπουρή και το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Μετά την ανταλλαγή δώρων ακολούθησε συζήτηση με παρουσίαση της λειτουργίας της δομής, και ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών αναφορικά με τις δυνατότητες των δομών ειδικής αγωγής.

Στην συνέχεια τα στελέχη της Digea επισκέφθηκαν τα ειδικά σχολεία του νομού όπου τους υποδέχτηκαν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, γνωρίσαν τα παιδιά και τους προσέφεραν προσωπικά δώρα Αγάπης και εξοπλισμό για τα σχολεία τους χαρίζοντας χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Στην γιορτή «Αγάπης» παρευρέθηκαν εκτός από το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι διευθυντές εκπαίδευσης: Γ. Γιαννακάς, διευθυντής Δευτεροβάθμιας και Βασίλης Σταυρόπουλος διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Γ. Οικονομίδης.

Ο Δήμος Καρπενησίου συγχαίρει την εταιρεία για την εξαιρετική πρωτοβουλία Αγάπης ως παράδειγμα μίμησης προς όλους εκφράζοντας  τις θέρμες ευχαριστίες προς την ομάδα της εταιρείας Digea που επέλεξε το Δήμο Καρπενησίου για την υλοποίηση αυτής της ενέργειας Αγάπης.

Ο Δήμαρχος, Νίκος Σουλιώτης, τόνισε: «Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε συμπαραστάτες ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα την τοπική μας κοινωνία καθώς και τις προσπάθειες μας για κοινωνική αλληλεγγύη, δίνοντας ηχηρά το μήνυμα της προσφοράς!»