Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Γκλέτσο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

1652

Ο ίδιος δηλώνει: ‘‘ Παραμένω αριστερός’’

Στον Απόστολο Γκλέτσο ‘κλείδωσαν’ οι ΑΝΕΛ για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Στερεάς στις επερχόμενες εκλογές. Εκλεκτός υποψήφιος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι, πλέον, και με τη «βούλα» ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για τις εκλογές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του μισού ψηφοδελτίου του και σχεδόν δυο χρόνια μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το Περιφερειακό Συμβούλιο των ΑΝ.ΕΛ κατέληξε στο πρόσωπο του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου. Την στήριξη του κ. Γκλέτσου είχε προϊδεάσει η στήριξη στο πρόσωπό του και της Υφυπουργού  Προστασίας του Πολίτη κ. Αικατερίνης Παπακώστα πριν λίγες ημέρες, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με τους ΑΝΕΛ. Παράλληλα ο Απόστολος Γκλέτσος επιμένει να δηλώνει αριστερής πολιτικής κατεύθυνσης και υπόσχεται  ένα υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό  ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.

«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής» σχολίασε ο νυν δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας για τη στήριξή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο Star Lamias. Σε ό,τι αφορά το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της παράταξής του -ονομάζεται Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους, είναι ενωτικό, όπως ακριβώς το φανερώνει και το όνομα του συνδυασμού μας». Σε ερώτηση για το αν φοβάται κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες σημείωσε: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».