Δωρεάν εξέταση για όλα τα παιδιά

Στις 23 και 24 Μαΐου, Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα από 9 πμ έως 2 μμ κλιμάκιο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης θα παρευρίσκεται στο Ραπτόπουλο στο χώρο του Γυμνασίου.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από παιδιάτρους και οφθαλμιάτρους, ίσως δε και από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων (προς τούτο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση).

Αυτονόητο είναι πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα  προστασίας για εποχικές ιώσεις. Θα εξεταστούν παιδιά των σχολείων του Δήμου Αγράφων, από βρεφικής ηλικίας έως και 18 ετών. Καλό είναι τα εξεταζόμενα παιδιά να έχουν μαζί τους και τα βιβλιάρια υγείας τους.

Σημειώνεται ότι επικεφαλής και συντονιστής  του παραπάνω ιατρικού κλιμακίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Παπαντζίμας, Παιδίατρος – Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και μέλος του  Δ. Σ. (Αναπληρωτής  Έφορος) της Πανευρυτανικής  Ένωσης.

Η επίσκεψη των γιατρών γίνεται με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, της Πανευρυτανικής Ένωσης και του Δήμου Αγράφων.