H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 8η Έκθεση «MEDWOOD 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 04 Απριλίου  2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, σε κατασκευαστικές εταιρίες στον τομέα του ξύλου, των υλικών και των νέων τεχνολογιών. Στόχος της έκθεσης είναι να εδραιώσει μία νέα επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών του ξύλου – επίπλου και του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο design, και την ‘πράσινη’ αρχιτεκτονική και το κτίριο. Κύριος στόχος εκτός από τον κλάδο των κατασκευαστών και επιπλοποιών, είναι η εξωστρέφεια και η ξενοδοχειακή αγορά.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση των κατασκευαστών και επιπλοποιών, με περίπτερο των 58 τ.μ., δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση της υγιούς επιχειρηματικότητας, την εποχή του COVID-19.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η επωνυμία της επιχείρησης δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 80 % από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη ανέρχεται στα 225 € (πλέον Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει: έξοδα μετακίνησης και διαμονής, ή έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου το έτος 2021 στη Βόρεια Εύβοια, θα συμμετέχουν δωρεάν, με την αποστολή εγγράφου της έδρας της επιχείρησής τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kye.com.gr.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 08 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00.

Για την κατοχύρωση της συμμετοχής

1. άμεση αποστολή του λογοτύπου της εταιρείας διαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται μόνο η επωνυμία της επιχείρησης.

2. εξόφληση της προκαταβολής του 30% του κόστους συμμετοχής της εταιρείας, δηλαδή 75 € (πλέον Φ.Π.Α.).

3. αποστολή των Στοιχείων Μητρώου – Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kye.com.gr.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής το ανωτέρω ποσό δεν επιστρέφεται.