Θερμές ευχές για το 2021 από τους Ευρυτάνες σε κάθε γωνιά του κόσμου

Ευχές για Αγάπη, Υγεία, Χαρά, Ελπίδα, Δύναμη, μηνύματα για να σμίξουν ξανά γρήγορα με τους συγγενείς τους πίσω στην πατρίδα και αισιοδοξία ότι η νέα χρονιά θα φέρει καλύτερες συνθήκες για όλο τον κόσμο, από τους Ευρυτάνες που ζουν σε κάθε σημείο του πλανήτη. Πέρα από τον Ατλαντικό, από την Αμερική, από την μακρινή Αυστραλία, από την Αραβία, αλλά και την Ευρώπη, οι ευχές τους αν και μακρινές χιλιομετρικά, είναι οι πιο κοντινές στις καρδιές μας. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! στους Ευρυτάνες όλου του κόσμου!

Σικάγο, Αμερική

Οικογένεια Κωνσταντίνου – Ελευθερίας Σιόζιου

«Ευχόμαστε ευλογημένο και ευτυχισμένο το νέο έτος 2021 με υγεία και χαρά για όλους τους Ευρυτάνες και για όλον τον κόσμο! Με αγάπη»

Γουίνστον – Σάλεμ, Βόρεια Καρολίνα, Αμερική

Θεοφάνης Κακούρας

Επιχειρηματίας

«Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Καλή χρονιά, υγεία, χαρές, ειρήνη και αγάπη σε όλους μας!»

Μελβούρνη, Αυστραλία

Μαρία Μπαστάνη-Ζαχαράκη

«Καλή & Ευτυχισμένη Χρονιά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στους αγαπημένους μου οικογένεια και φίλους στο Ραπτόπουλο και τις γύρω περιοχές, Ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και ευτυχία. Με αγάπη»

KU Leuven, Βέλγιο

Κωνσταντίνος Καρφής

Εκπαιδευτικός & μεταπτυχιακός φοιτητής Ποιμαντικής Θεολογίας

«Μια νέα χρονιά δεν είναι απλώς άλλο ένα ημερολογιακό έτος. Η κάθε μέρα του νέου έτους μπορεί να είναι μια ευκαιρία, για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, επενδύοντας περισσότερο χρόνο στις ανθρώπινες σχέσεις, στην ουσιαστική επικοινωνία και στη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελα και ελπίδα!»

Αμβούργο, Γερμανία

Αλίκη-Θωμαή Αθανασίου

Δασκάλα σε γερμανικό σχολείο, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου

«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Με το καλό να ξεπεράσουμε την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και να ανταμώσουμε ξανά στα μέρη μας.»

Ντόχα, Κατάρ

Βασίλης Λάππας

«Έχοντας στο μυαλό και την καρδιά μου το Καρπενήσι και την Ευρυτανία, από την Ντόχα όπου βρίσκομαι τα τελευταία 6 χρόνια, ελπίζω το 2021 να μας βρει ικανούς και έτοιμους να παλέψουμε τα όνειρα μας, έχοντας διδαχθεί από την πιο δύσκολη ίσως χρονιά των τελευταίων δεκαετιών. Με βαθιά πίστη ότι η πρόοδος και η ευημερία θα έρθει μέσα από την αλληλεγγύη και τον αγώνα θέλω να ευχηθώ, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με δύναμη και υγεία.»