Ο Αθανάσιος Σταμάτης Πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης

4354

Για εναλλαγή Προεδρείου οι προτάσεις 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης  στην πρώτη συνεδρίασή του στις 19 Ιανουαρίου 2018, ύστερα από σχετική πρόσκληση των  συμβούλων που  πλειοψήφησαν κατά τις αρχαιρεσίες της 14-1-2017  Κώστα Αντ. Παπαδοπούλου και Αθανασίου Σταμάτη  και μετά από ομόφωνη απόφαση, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Δ. Σταμάτης

Αντ/δρος: Δημήτριος Επαμ. Δέπος

Γ. Γραμματέας: Κώστας Αντ. Παπαδόπουλος

Ταμίας: Ανδρέας Κ. Ζούκας

Έφορος: Ηλίας Βαϊου Ντζιώρας

Μέλη: Λεωνή Θανασούλα (ορίζεται και  ως  αναπλ. Γραμματέας, άρθ. 17, π.2)

Κων/νος Σπ. Τσιώλης (ορίζεται και  ως  αναπλ.  ΄Εφορος, άρθ. 18, παρ .6)

Κων/νος. Γ. Φούκας (ορίζεται και  ως αναπλ. Ταμίας, άρ. 19, παρ. 2)

Κων/νος Παπατζίμας, μέλος.

Κατά την διεξαχθείσα συζήτηση και μετά από τη σχετική εισήγηση του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου κ. Κώστα  Αντ. Παπαδοπούλου έγιναν ομόφωνα δεκτές οι προτάσεις του για την εναλλαγή των αξιωμάτων, κυρίως, όσον αφορά τη θέση του Προέδρου κατά την τριετία 2018-2020. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως  κατά την α΄ περίοδο να αναλάβει ως Πρόεδρος ο κ. Αθανάσιος Δ. Σταμάτης και κατά την β΄ περίοδο ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Ηλίας Βαϊου Ντζιώρας.

Αποφασίστηκε, επίσης, όπως προσκαλούνται να συμμετέχουν  σε όλες τις συνεδριάσεις οι τρεις (3) πρώτοι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, ήτοι οι κ.κ. Στυλιανός Κουτρής, Διαμάντω Λιάγκα και Δημήτριος Φαλλής.

Σημειώνεται ότι, το  νεοεκλεγέν Δ.Σ.  αποτελείται από  πρόσωπα που έχουν πολυετή θητεία στην Πανευρυτανική Ένωση, αλλά και με νέα, που αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, εκπροσωπούν δε όλες τις περιοχές του νομού μας.

Τέλος, κατά την πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκαν γενικά και οι προτάσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για τις δραστηριότητες  της Ένωσης και  οι οποίες θα αποφασισθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.