Ο Απόστολος Γκλέτσος ‘στα χέρια’ με εκπρόσωπο της ΝΔ τη μέρα των Θεοφανείων

0
411

«Σ’ αυτή τη χώρα, πρέπει να πέσει καμιά σφαλιάρα»

Σε ακραίο καυγά εξελίχθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στη Στυλίδα την ημέρα των Θεοφανείων. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του lamianow, είπε στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κατσικονούρη να κατέβει από την εξέδρα. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί.
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο Open TV για το περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα των Θεοφανείων στην Στυλίδα και είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι μία κάστα ανθρώπων που υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα. Ο μονίμως υποψήφιος, ποτέ εκλεγμένος και πάντα τον διορίζουν κάπου “τσόντα”. Ήταν πολιτικός μου αντίπαλος, δεν κατάφερε να είναι καν στον δεύτερο γύρο. Είναι της προσκολλήσεως…» είπε αρχικά ο Γκλέτσος. Για το ότι του μίλησε με έντονο τρόπο, φωνάζοντάς του, επεσήμανε: «Έπρεπε να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί πάνω κι ανέβηκε αυτός. Του λέω «κατέβα ρε Δημήτρη, κάτσε να ανέβουν αυτοί που πρέπει… Δεν γίνεται πια σ’ αυτή τη χώρα, πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα».
Ο Δημήτρης Κατσικονούρης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.
Ας σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της περιοχής, που λίγο νωρίτερα είχε βουτήξει για τον σταυρό, έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη και άρχισε να του φωνάζει «Κατέβα κάτω! Φύγε κάτω!». Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εκείνος κατέβηκε από την εξέδρα, αλλά ο κ. Γκλέτσος τον ακολούθησε και του είπε «Έχεις τελειώσει», προτού φύγει.