Στη Lamia Expo 2022 που πραγματοποιείται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας από τις 23 έως 28 Σεπτεμβρίου συμμετείχε και ο Δήμος Καρπενησίου, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας που φιλοξένησε όλους του Δήμους της Στερεάς Ελλάδας στο περίπτερο 1 – Κτίριο Γ.

Στο περίπτερο του Δήμου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν εικονικά στα αξιοθέατα του πανέμορφου τόπου μας και να επισκεφτούν τα φυσικά μας μνημεία μέσα από τη δυνατότητα που προσφέρουν οι μάσκες Εικονικής Πραγματικότητας. 

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Lamia Expo 2022 παρουσία πολλών Υπουργών και υψηλών προσκεκλημένων. Μεγάλη προσέλευση κόσμου παρατηρήθηκε κατά την ημέρα των εγκαινίων όπου ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης είχε σημαντικές συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και αυτοδιοικητικούς.

Η Έκθεση Lamia Expo 2022 συνεχίστηκε και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και οι ώρες λειτουργίας της είναι 16:00 – 22:00.

Στο πλαίσιο της προβολής και των τοπικών προϊόντων της Ευρυτανίας, «μαγειρέψαμε ευρυτανικά και παντρέψαμε τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα με στόχο να γίνουμε και γαστρονομικός προορισμός» τονίζει ο Δήμος, ενώ συνεχίζει «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα προβολής και ανάδειξης του τόπου μας ως τουριστικό προορισμό!».