Φιλοξενούμενος στο  περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη στις 8-10 Νοεμβρίου 2019.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Σβερώνης Ιωάννης , ο Ειδικός Σύμβουλος Δημοσθένης Χούπας και η Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Μαίρη Δόση, οι οποίοι υποδέχτηκαν τόσο τους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και το ευρύ κοινό, ενημερώνοντάς τους για το τουριστικό προϊόν που προσφέρεται στον τόπο μας, μέσα από τα  ενημερωτικά έντυπά του και την προβολή βίντεο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι εκπρόσωποι του Δήμου συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και με κυβερνητικούς εκπροσώπους του τουρισμού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο του Δήμου: «Ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο  τον τουρισμό μας γιατί πιστεύουμε  στη δυναμική του. Όλοι μαζί, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και επιχειρήσεις, μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξή του τόπου μας μέσα από τη κοινή προσπάθεια».