Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καρπενήσι

32215

 ‘…θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι’
 ‘Την μονοεδρική της Ευρυτανίας θα την πάρει Νέα Δημοκρατία…’

Με τη βεβαιότητα ότι η μονοεδρική της Ευρυτανίας ‘ανήκει’ στη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο Avaris στο Καρπενήσι.
Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Ν.Δ. στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, τόνισε ότι «Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα» ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του κόμματός του για παροχή κινήτρων για επενδύσεις στους ορεινούς νομούς μεταξύ των οποίων και η Ευρυτανία.
Παρόλο που εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την μονοεδρική της Ευρυτανίας ζήτησε συγχρόνως από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα, και δήλωσε σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα», επανέλαβε πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές» ενώ με έμφαση δήλωσε: “Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας”. Ταυτόχρονα ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και «να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην οδική σύνδεση της Ευρυτανίας λέγοντας ότι «πολιτική μας απόφαση είναι και πολιτική μας δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η στενή συνεργάτιδα και αν. εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης –συνοδευόμενος από την Ευρυτάνισσα σύζυγό του κα Λένα Μπανιά, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, η υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας Θωμαΐς Οικονόμου, η υποψήφια Δήμαρχος Αγράφων Χρύσα Σουλιώτη, ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης και πλήθος κόσμου από διάφορα μέρη της Ευρυτανίας.
Την επόμενη ημέρα το πρωί ο αρχηγός της ΝΔ απόλαυσε τις πλαγιές του Βελουχίου κάνοντας σκι, λίγο πριν την μεγάλη ομιλία του στη Λαμία.

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα»
Ο Πρόεδρος της ΝΔ στη Λαμία
Στα πλαίσια της περιοδείας του ανά την Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το Καρπενήσι, βρέθηκε στη Λαμία, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ρούμελης, όπου μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τις πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ.
Στην ομιλία του, από τη Λαμία, ο κ. Μητσοτάκης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση αλλά και του Πάνου Καμμένου και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «η πολιτική ατμόσφαιρα στην Αθήνα πνίγει τους πάντες» και στη συνέχεια επανέλαβε τις καταγγελίες του για συνδιαλλαγές, δανεικούς βουλευτές και ευκαιριακές πλειοψηφίες από την κυβέρνηση.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το “παρών” πρώην υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με την ευχή να επανέλθει στην πόλη της Λαμίας σύντομα ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας και τον ευχαρίστησε δημόσια για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του, τονίζοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται απόλυτα την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας δίνοντας όλες τις δυνάμεις του για μια Περιφέρεια της ελπίδας και των ευκαιριών.
Ο Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής του Κώστα Μπακογιάννη διαβεβαιώνοντας πως με την ομάδα του θα συνεχίσουν την αναπτυξιακή πορεία για να πετύχουν «ακόμα περισσότερα, για ακόμα περισσότερους», λέγοντας πως «δεν ερχόμαστε για να επαναλάβουμε τις μεγάλες δήθεν επιτυχίες της σημερινής Κυβέρνησης, ούτε έχουμε ανάγκη να στήνουμε θεατρικές παραστάσεις για να κάνουμε εκλογές στην Στερεά».