Πήρε την θέση του ως πρόεδρος της Πανευρυτανικής ο κ. Ηλίας Ντζιώρας

3415

Ο επίτιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Πολυτεχνείου κ. Ηλίας Ντζιώρας, βρίσκεται και επίσημα στο τιμόνι της Πανευρυτανικής Ενώσεως, μετά την ανασυγκρότηση το Δ.Σ. της. Ο κ. Ντζιώρας ανέλαβε να διατελέσει Πρόεδρος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από τις αρχαιρεσίες της Ενώσεως στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τότε καθορίστηκε να διατελέσει Πρόεδρος για το πρώτο μισό της τετραετούς θητείας του προεδρείου της Πανευρυτανικής ο κ. Αθανάσιος Δ. Σταμάτη, ο οποίος παραιτήθηκε κατά την απόφαση του Δ.Σ. για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την τετραετία ο κ. Ντζιώρας. Η νέα θητεία του κ. Ντζιώρα αρχίζει την 1η Ιουλίου 2019. Ο κ. Αθανάσιος Δ. Σταμάτης υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη και τη αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο. Ο κ. Ντζιώρας, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τα λοιπά μέλη για την εκλογή του και υποσχέθηκε πως με τη βοήθεια όλων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιστορική Ένωσή μας με όλες του τις δυνάμεις.
Το υπόλοιπο Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Αντ/δρος: Δημήτριος Επαμ. Δέπος
Γ. Γραμματέας: Κώστας Αντ. Παπαδόπουλος
Ταμίας: Ανδρέας Κ. Ζούκας
Έφορος: Αθανάσιος Δ. Σταμάτης
Μέλη: Λεωνή Θανασούλα, Κωνσταντίνος Σπ. Τσιώλης, Κωνσταντίνος. Γ. Φούκας, Κωνσταντίνος Παπατζίμας.

Στη μνήμη του Ηλία Λιάσκου

Κατά τη συνεδρίαση της Πανευρυτανικής Ενώσεως στις 18 Ιουνίου και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών (3) χρόνων από την εκδημία του αείμνηστου Προέδρου της Ηλία Γεωργίου Λιάσκου, τήρησε 1΄ σιγή και στη συνέχεια ο Γραμματέας κ. Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά του εκλιπόντος προς την Πανευρυτανική επί 10ετίες ολόκληρες ως απλό μέλος, ως Γραμματέας και ως Πρόεδρός της, αλλά και στην προσφορά του γενικότερα στον τόπο μας και στην Ευρυτανία.

Συγχαρητήριες επιστολές στους νεοεκλογέντες τοπικούς άρχοντες

Το Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης έστειλε επιστολές στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Καρπενησίου και Αγράφων κ.κ. Νίκο Σουλιώτη και Αλέξη Καρδαμπίκη, αντίστοιχα, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό και μέσω αυτού στους Περιφερειακούς Συμβούλους και προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.