Προπονητές στην Εθνική Kick boxing Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης.

10633

 

 

 

 

 

 

Οι διεθνείς προπονητές του Α.Σ.Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας έχουν επιλεγεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) να συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων –νεανίδων –παίδων –κορασίδων που θα διεξαχθεί στις 15-23 Σεπτεμβρίου στο Jesolo της Ιταλίας.
Στην Εθνική θα συμμετέχουν και 6 πρωταθλητές Ελλάδος, Ευρυτάνες από τον Α.Σ.Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας, που είναι οι: Αρωνιάδα Κωνσταντίνα -50 κιλά K.L. η Σταικούρα Ειρήνη-55 κιλά L/C, η Βίγλη Λαμπριάννα -60κιλά L/C.K/L, η Δροσίνη Αλεξάνδα -55 Κιλά J L/C., ο Θανάσης Ντρίβας -57 κιλά J K/L και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει ακόμα ένα μετάλλιο η Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2016 και Ασημένια Πανευρωπαϊκή του 2017 Σεμέλη Ζαρμακούπη που θα αγωνισθεί φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία -50 κιλά Junior L/C & K.L.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι και το μοναδικό αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α.και οι αθλητές που θα διακριθούν μπορούν να περάσουν άνευ εξετάσεων σε όποιο Πανεπιστήμιο θέλουν. Η ΠΟΚ θα έχει 150 αθλητές – πρωταθλητές στην αποστολή τους και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι της WAKO και είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο στο χώρο του Kickboxing . Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την Εθνική ομάδα.