Παρασκευή 25 Οκτωβρίου μέχρι Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Γενικός σημαιοστολισμός, από την ογδόη (8η) πρωινή ώρα της 25ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση τουηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εορτασμός στα Σχολεία Δημοτικής, Μέσης, Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, με ομιλίεςκαι εορταστικό πρόγραμμα.Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές και σπουδαστές στα μνημεία των Ηρώων.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου και Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων τωνΝ.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2019.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ώρα 07.30: Χαιρετισμός της ημέρας με κωδωνοκρουσίες.

Ώρα 08.00: Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία από την υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου.

Ώρα 10.00: Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου.

Ώρα 10.30: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Ηρώου των πεσόντων της πόλης.Ώρα 10.40: Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Δημήτριο Μελιόπουλο, εκπαιδευτικό 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου

Ώρα 11.00: Κατάθεση στεφάνων από:-Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης-Βουλευτή Ευρυτανίας-Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας-Δήμαρχο Καρπενησίου-Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας-Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ευρυτανίας-Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών-Εκπροσώπους των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων για την Εθνική Αντίσταση.-Εκπροσώπους άλλων σωματείων και συλλόγων.Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων Εθνικός ύμνος

Ώρα 11.15: Παρέλαση επί της κεντρικής οδού Αποδήμων Ευρύτατων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών συλλόγων του Νομού Ευρυτανίας.Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει δεξίωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο Κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Ώρα 17.30: Υποστολή Σημαίας από την υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν τα σχετικά:-Με την Ιεροτελεστία ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Καρπενησίου.-Με τη Δημόσια Τάξη ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας και-Με τη στέψη των Ηρώων και την παρέλαση των μαθητών ο υπεύθυνος του Τομέα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας.