Από το πρωί σήμερα 23 Αυγούστου το Λημέρι γιορτάζει την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου και τιμά την Παναγία την Προυσιώτισσα, με Λειτουργία στην πέτρινη εκκλησία στην κορυφή του χωριού, λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας αλλά και το καθιερωμένο πανηγύρι στο πλατανόδασος Βραγγιανίτη.

Φέτος, μαζί με το πανηγύρι, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και το Πανευρυτανικό Αντάμωμα της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας αλλά και του Λημεριώτη Προέδρου της κ. Βασίλη Κονιαβίτη.

Συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, η επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Αγραφιώτη επιχειρηματία του κολοσσού Hondos Center, κ. Νίκο Χόντο, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε την ΟΕΣ και στο λόγο του ανέφερε ότι πάντα προηγούνται οι Ευρυτάνες στη δουλειά του.

 

 

 

 

 

Το ‘παρών’ έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Πρόεδρος ΔΣ Αγράφων κ. Αθανάσιος Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Στέφανος Τσιαμάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και Βαγγέλης Κατσιφός, το πολιτικό μέλος της ΝΔ κα Θωμαΐς Οικονόμου. Επίσης παρευρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.