Σε εξέλιξη τα έργα της Περιφέρειας στο Καρπενήσι

2533
  • Με άσφαλτο στρώθηκε το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου 
  • Ξεκίνησε η βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας της πόλης

Αλλάζει η εικόνα του Καρπενησίου με εργασίες, που υλοποιεί αυτό το διάστημα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο κέντρο της πόλης. Το μεγάλο έργο βελτίωσης της εσωτερικής οδοποιίας της πόλη έχει ήδη ξεκινήσει με προϋπολογισμό να αγγίζει τα 850.000,00€. Μέχρι στιγμής έχουν ασφαλτοστρωθεί μερικές από τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, που χρήζουν επισκευής και θα συνεχιστούν οι εργασίες και σε διάφορα άλλα σημεία. 

Με αυτό το έργο θα εξαλειφθούν πλήρως οι κακοτεχνίες και οι λακκούβες, που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια, προκαλώντας ζημιές στα αυτοκίνητα πολιτών και επισκεπτών  και έχουν αποβεί επιζήμιες ακόμα και  για τους ίδιους τους ανθρώπους. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο βελτίωσης της εσωτερικής οδοποιίας Καρπενησίου προϋπολογισμού 850.000,00€. Ο Δήμος Καρπενησίου ζητά την υπομονή και επιστά την προσοχή στους πεζούς και οδηγούς, για να μην υπάρξουν ατυχήματα μιας και η όποια ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή.

Οι εργασίες της Περιφέρεια όμως δεν σταματούν εδώ. Μέσα στα σχέδιά της εμπίπτει και η αποκατάσταση ζημιών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διάστρωση ασφάλτου στο κατεστραμμένο προαύλιό του, προχώρησε η ΠΕ Ευρυτανίας. Ικανοποιήθηκε με αυτό τον τρόπο ένα δίκαιο αίτημα πολλών ετών προκειμένου να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια.