Σε λειτουργία τέθηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Μώλου, με την αμαξοστοιχία «882» να είναι η πρώτη που έκανε στάση στις 10:30 την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Οι πρώτοι επιβάτες που κατέβηκαν απ’ αυτή ήταν η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Κωνσταντίνα Αντερριώτη, και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Μώλου, κ. Γεώργιος Ιωάννου.
Στο σημείο για να την υποδεχτούν βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Λεωνίδας Πενταλιός, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Μώλου και Ανάβρας, κ.κ. Γεώργιος Παταργιάς και Ευθύμιος Μαντανίκας αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Μπατσογιάννης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και αρκετοί πολίτες. Νωρίτερα τον είχε επισκεφθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Θέμης Χειμάρας.
Όπως τονίστηκε, σκοπός και στόχος όλων είναι πλέον να αυξηθούν τα δρομολόγια, προκειμένου να υπάρχει αρτιότερη εξυπηρέτηση.

(Πηγή: dimos-kamenon-vourlon.gr)