Στην “5η Διοργάνωση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός” καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

3478

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην “5η Διοργάνωση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα.

Την Έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δρώμενα, καθώς και το Συνέδριο «Παραγωγικός Πολιτισμός», ενώ η Περιφέρεια Στερεάς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση, με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, με την αξιοποίηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνολικού εμβαδού 100 τ.μ., μπορούν να φιλοξενηθούν τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, οργανισμοί, σωματεία, λαογραφικά μουσεία, ομοσπονδίες συλλόγων, ιδρύματα πολιτισμού, θέατρα σκιών, αργυροχρυσοχόοι, ξυλογλύπτες, κεραμιστές, βιοτέχνες, υφαντουργοί, εκδοτικοί οίκοι, λαϊκοί ζωγράφοι, γυναικείοι συνεταιρισμοί και γενικοί εκθέτες που σχετίζονται με τον πολιτισμό. Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου για τους έκθετες που επιθυμούν να συμμετέχουν, με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης και προβολής της τοπικής Στερεοελλαδίτικης παράδοσης.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων οργανισμών, συλλόγων και σωματείων στα περίπτερα της Περιφέρειας, προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων, καθώς και η αποστολή των εκθεμάτων βαρύνουν τους εκθέτες. Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί, σύλλογοι και σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: info@kye.com.gr). Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων ( ΚΥΕ ) Τηλ.: 2231030190