Στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις της Ευρυτανίας & Αιτωλοακαρνανίας ο Αλέξης Καρδαμπίκης

1735

Στις εκδηλώσεις των Αποκριών βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, στα πλαίσια μιας ακόμη περιοδείας του στα χωριά των Αγράφων, αλλά και στην εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας «Οι Σταυραετοί των Αγράφων». Ο ίδιος σχολίασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Χορτάσαμε, πως νάταν; πώς να γένονταν;

Αυτό το τριήμερο πέρασα από πολλά χωριά, συζήτησα με πολύ κόσμο και προπάντων άκουσα. Παντού οι ίδιοι προβληματισμοί, για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας που έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας πανευρωπαϊκά, που ξεπερνά τα 55 έτη. Άκουσα πολλά, χρήσιμα για μένα, αυτό όμως που μου έμεινε είναι η κουβέντα ενός νέου ηλικιωμένου φίλου. ‘Αλέξη, από διαπιστώσεις και πως νάταν, πώς να γένονταν, χορτάσαμε. Αντί για κουβέντες, δεν έχουμε άλλη επιλογή και είμαστε υποχρεωμένοι πλέον, εμείς οι ίδιοι να βρούμε τις λύσεις για την εγκατάλειψη, να αλλάξουμε νοοτροπίες και να δώσουμε προοπτική’. Τόσο απλά….

Συγχαρητήρια στους συλλόγους Τριποτάμου, Βίνιανης και στα τοπικά συμβούλια της Δυτικής και Ανατολικής Φραγκίστας για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν».