Στις 15-17 Φεβρουαρίου η 3η Διεθνής Έκθεση “Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Verde Tec”

2171

Ο Δήμος Καρπενησίου καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έκθεση όπου θα διαγωνιστεί με υποψηφιότητά του για ‘έξυπνη πόλη’

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Verde Tec με θέμα: “Τοπική ανάπτυξη και έξυπνες πόλεις με κυκλική οικονομία” που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15- 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. – Παιανία, ο Δήμος Καρπενησίου θα συμμετάσχει και θα διαγωνιστεί.
Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του ο Δήμος καλεί στη συγκεκριμένη έκθεση και θέλοντας να αναδείξει τις επιχειρήσεις του τόπου μας, όσες επιχειρήσεις του Δήμου Καρπενησίου επιθυμούν να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Δήμου, να καταθέσουν έντυπο υλικό της επιχείρησής τους στο Γραφείο Δημάρχου καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019.
Επίσης, όπως είχε γράψει σε αναλυτικό ρεπορτάζ του προ μηνών Ο Ευρυτανικός Παλμός, ο Δήμος Καρπενησίου έχει υποβάλει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό “Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον, την Αειφορία, τις “Έξυπνες Πόλεις”, την Κυκλική Οικονομία” και στην υποκατηγορία “Αστική Βιωσιμότητα ΙΙ”.
Όσοι ενδιαφέρονται, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2237350043.