Στο Μιλάνο για την Έκθεση «TUTTOFOOD 2019» πάει η Περιφέρεια Στερεάς

0
2103

Μέχρι 15 Φεβρουαρίου οι συμμετοχές των εταιρειών της Στερεάς
Στη Διεθνή Έκθεση «TUTTOFOOD 2019» θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση των εξωστρεφών επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS & TRADE.
Η Διεθνής Έκθεση «TUTTOFOOD 2019», αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων – ποτών παγκοσμίως και διοργανώνεται για 6η φορά, στον εκθεσιακό χώρο FIERA MILANO στο Μιλάνο, ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά με το εθνικό περίπτερο της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες λιανικής, χονδρεμπόρους, διανομείς και παραγωγούς του κλάδου τροφίμων – ποτών, τόσο για την αγορά της Ιταλίας, όσο και ολόκληρου του κόσμου.
Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του λειτουργικά 4 τ.μ. Εκτός από το συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 40% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη, που σημαίνει πως το συνολικό κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι 1.920€ + Φ.Π.Α. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου – Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, Κοινοπραξιών (Joint Venture), Συνεταιρισμών, Ομάδων Παραγωγών – η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 60% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη που ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες. Αυτό σημαίνει πως το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη θα είναι 1.365€ + Φ.Π.Α. Στο συνολικό κόστος συμπεριλαμβάνονται το ενοίκιο χώρου, η κατασκευή, η λογοτύπηση και ο πλήρης εξοπλισμός περιπτέρου, η μεταφορά και ασφάλιση των εκθεμάτων, η καταχώρηση στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης, η παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, οι ενισχυτικές εκδηλώσεις για καλύτερη προβολή της εταιρικής σας παρουσίας και το Registration Fee. Στο συνολικό κόστος ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.
Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται από την Περιφέρεια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 15 Φεβρουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση της GREAT GREEK EXPORTS & TRADE (αποστολή στο e-mail: info@greatexhibitions.gr και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αν η εταιρεία ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν από το γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τ.: 2231030190.