Μια ξεχωριστή βραδιά

Μια ξεχωριστή βραδιά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, στα πλαίσια των Γιορτών Χειμώνα του Δήμου Καρπενησίου. Τρεις μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Δήμος μπαίνοντας στο «Πνεύμα των Χριστουγέννων», βράβευσε τους αριστεύσαντες μαθητές των σχολείων του Δήμου και παράλληλα, προκειμένου να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο τόπο μας, τίμησε τέσσερις σημαντικούς συμπολίτες μας.

Για την προσφορά τους τιμήθηκαν ο κ. Καρατσίκης Δημήτρης – Ιατρός, η κ. Μπακογεώργου Νίκη -Φιλόλογος, ο κ. Ξενάκης Γιώργος -Μουσικός και ο κ. Ευαγγελοδήμος Δημήτρης -Δημοσιογράφος.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Καρπενησίου με τη μαέστρο της κα Βάρσου Εύη και η Χορωδία Γυμνασίου και Λυκείου (Ευρύφωνο) με τον καθηγητή μουσικής τους κ. Ηλιόπουλο Αναστάσιο, ‘έντυσαν’ μουσικά την εκδήλωση. Ταξίδεψαν με swing, jazz και χριστουγεννιάτικες μελωδίες όλους τους παρευρισκόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο. Ο Δήμος Καρπενησίου, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στην κ.Βάρσου Εύη, Μαέστρο και στον κ.Ηλιόπουλο Αναστάσιο, Μουσικό για την υπέροχη παράσταση που χάρισαν αυτή την χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Οι αριστεύσαντες μαθητές που βραβεύτηκαν
Ο Μουσικός Γιώργος Ξενάκης κατά τη βράβευσή του
Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Αρσιτείδης Τασιός, βραβεύει της κα Μπακογεώργου Νίκη
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, βραβεύει τον κ. Δημήτρη Καρατσίκη
Ο συγγραφέας-δημοσιογράφος, κ. Δημήτρης Ευαγγελοδήμος, κατά τη βράβευσή του