Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες

Κατασχέθηκαν γυάλινο μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, αναπτήρας, τμήματα από γυάλινα μπουκάλια και κομμάτια υφάσματος

Συνελήφθη, της 15-10-2019 το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία στις Διωκτικές Αρχές, ο 20χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο περιείχε ποσότητα εύφλεκτου υγρού, ενώ στο στόμιο του υπήρχε προσαρμοσμένο λευκό ύφασμα, ομοίως εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό (αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ) και ένας αναπτήρας.

Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, από βραδινές ώρες της 14-10-2019 έως και 15-10-2019 πρωινές ώρες, είχε μεταβεί στον περιβάλλοντα χώρο οικίας ημεδαπού, σε περιοχή της Λαμίας, όπου λόγω προσωπικών τους διαφορών, είχε προβεί στη ρίψη, τόσο στον ανωτέρω χώρο, όσο και στο οδόστρωμα έξωθεν της οικίας, πληθώρας αυτοσχέδιων βομβών μολότοφ.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν:

  • στόμιο από γυάλινο μπουκάλι, στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο κομμάτι υφάσματος,
  • τμήματα από γυάλινα μπουκάλια, καθώς και
  • κομμάτια υφάσματος, μερικώς καμένα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή στη Λαμία

Συνελήφθη, της 15-10-2019 το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα χθες το πρωί, σε περιοχή της Λαμίας, ο 25χρονος αφαίρεσε χρηματικό ποσό, από τσαντάκι 62χρονου ημεδαπού.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, κατάφεραν χθες το απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 25χρονο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.   

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία

Κατασχέθηκαν διάφορα οικοδομικά υλικά

Συνελήφθησαν της 15-10-2019 το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 52, 51 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν σε ανενεργή επιχείρηση στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσαν διάφορα οικοδομικά υλικά, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ, πλην όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους περιπολούντες αστυνομικούς.

Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στην Αρκίτσα Φθιώτιδας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, της 15-10-2019 το απόγευμα στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.