Συναπάντημα Καρπενησιωτών στην αρχή της νέας χρονιάς Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Καρπενησιωτών Αθήνας «το Βελούχι»

2252

Με το ξεκίνημα της νέα χρονιά, οι εν Αθήναις Καρπενησιώτες συναντήθηκαν σε μια βραδιά με πολύ κέφι, μουσική και χορό και ‘προεκλογικές νότες’. Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο ‘Κάραβελ’ από τον Συλλόγο Καρπενησιωτών Αθήνας. Πάνω από 200 Καρπενησιώτες συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους, χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Τις ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά στους παραβρισκόμενους και στους απανταχού Καρπενησιώτες έδωσε κατά την κοπή της πίτας,  η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Παπαϊωάννου και τα μέλη του συμβουλίου. Το γλέντι που ακολούθησε, με δημοτικά, λάτιν, τάνγκο και ροκ, στα οποία διακρίθηκαν οι Καρπενησιώτισσες και οι Καρπενησιώτες ανεξαρτήτου ηλικίας, διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Bουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ο Καρπενησιώτης Βουλευτής Αττικής κ. Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεομένης Λάππας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η πρώην υπουργός κ. Κέλλυ Μπουρδάρα, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο γιατρός κ. Γιάννης Μπακόλας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων κ. Βασίλης Κονιαβίτης, οι εκπρόσωποι της Πανευρυτανικής Ένωσης κ. Δημήτρης Δέπος και Ανδρέας Ζούκας κ.ά.

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Δημήτρης Παπασπύρου, ενεργό μέλος του Συλλόγου, ενώ τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο κ. Κώστας Μπακατσάς, που το «φλουρί» έκρυβε ένα χρυσό κόσμημα, προσφορά του γνωστού καρπενησιώτη κοσμηματοπώλη κ. Χρήστου Παπαρούπα.