Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας: Η εκδρομή και το σαββατοκύριακο εκδηλώσεων

2247

Η εκδρομή

Όμορφες στιγμές έχουν μόνο να θυμούνται τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας από την εκδρομή που πραγματοποίησαν στην κοσμοπολίτικη Αθήνα το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019. Πολιτισμός, γνώσεις και πολύ διασκέδαση ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν αυτή την εκδρομή. Τα μέλη του Συλλόγου επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ξεναγήθηκαν στον χώρο από τον υπεύθυνο του Ιδρύματος και ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την κατασκευή του αλλά και για τις δράσεις του που υλοποιεί με στόχο την προσέλκυση και την ικανοποίηση του κοινού του. Το βράδυ τα μέλη διασκέδασαν στον νυχτερινό κέντρο Gazi live με τους τραγουδιστές του κέντρου Πάολα και Νότη Σφακιανάκη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σάββατο 2 Μαρτίου – Γιορτή Γυναίκας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και ώρα 20:00 ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου και την εταιρεία Myste θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο. Η εκδήλωση θα έχει ως θέμα ‘‘ Βραδιά Έμπνευσης για την Γυναίκα’’. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γυναίκες που διακρίθηκαν στον χώρο του Αθλητισμού, της Παιδείας και της Τέχνης αλλά και του Επιχειρείν. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από την κα. Nery Mantey Niangkouara , Ολυμπιονίκη με θέμα ‘’H Δύναμη της Αυτοδημιουργίας μέσα από καθημερινά βιώματα’’, την κα. Μουστοπούλου Μαρία, Συγγραφέα με θέμα ‘’Το κυνήγι των Ονείρων και η Αξία ης Μόρφωσης στη Σύγχρονη Ελλάδα’’ και την κα. Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη Ιδρύτρια και Πρόεδρο του ΔΣ APSON CSR με θέμα ‘’Επιχειρηματικότητα: ταξίδι αυτογνωσίας κι ενδυνάμωσης’’. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία ‘’Ελλάδα Παντού’’ με την μαγευτική ερμηνεύτρια  κα. Λουκία Βαλάση. Στο τέλος της βραδιά θα προσφερθούν σε όλες τις γυναίκες δώρα ομορφιάς, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει φύλαξη παιδιών, ώστε όλες οι γυναίκες να απολαύσουν την βραδιά που είναι αφιερωμένη σε αυτές.

Nery Mantey Niagura
Αναστασία Ψωμιάδη
Μουστοπούλου Μαρία

Κυριακή 3 Μαρτίου – Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης

Αποκριάτικο πάρτι  ετοιμάζει ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας για τους μικρούς φίλους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, 18.00 στον χώρο του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, που μόλις προ ολίγων ημερών ξεκίνησε την λειτουργία του. Ο Σύλλογος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο πάρτι που θα περιέχει πολλή μουσική, θεατρικά παιχνίδια, face painting  και δραστηριότητες για τα παιδιά. Όλες οι μεταμφιέσεις αποδεκτές, είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας 0 -99 χρονών

Προς ενημέρωση του κοινού

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας ξεκίνησε το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με τμήματα ζωγραφικής, χειροτεχνίας και κατασκευών, υφαντικής για παιδιά, θεατρικό παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιών στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στις εργατικές κατοικίες.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6979645272.