H Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά τη διεξαγωγή μπασκετικού θερινού καμπ από τις 1 έως τις 30 Ιουλίου.

 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το The premium Karpenisi basketball camp επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονια!Πρόκειται για ένα project το οποίο υλοποιούν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου με βάση τις εμπειρίες τους από συμμετοχή σε άλλα camp ανά την Ελλάδα.

Απόλυτα προσαρμοσμένο σε κάθε πρωτόκολλο υγειονομικής προστασίας σε αθλητικό επίπεδο  θα αποτελέσει για άλλο ένα καλοκαίρι τον απόλυτο μπασκετικό προορισμό !

Με νέα πιλοτικά προπονητικά πλάνα και το βλέμμα στο μέλλον του μπάσκετ και του αθλητισμού το The premium Karpenisi Basketball Camp είναι και αυτό το καλοκαίρι σε θέση να προσφέρει την μοναδική εμπειρία της ποιοτικής προπόνησης .

Εκτός των κλασσικών προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν διασκεδαστικά παιχνίδια με βάση τους την καλαθοσφαίριση,πολύτιμες ομιλίες για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα καθώς και παρουσίαση βίντεο-scouting για το κομμάτι της τακτικής που μέχρι στιγμής και με βάση τους υπάρχοντες κανονισμούς,δεν μπορεί να εξασκείται εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από τρεις περιόδους ,των δέκα ημερών η καθεμία, από 1-30 Ιουλίου.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του τουλάχιστον πέντε μέρες πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα των υπευθύνων:

Μπαλωμένου Αικατερίνη: 6978553716

Ζαχαρόπουλος Ξενοφώντας: 6981523203»

 Πηγή: panevrytanikiwordpress.com