Επισκέψεις, με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης σε χωριά εντός των ορίων του Δήμου στις 2 και 3 Ιανουαρίου, ανταλλάσσοντας ευχές με Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων για την έλευση του νέου έτους και ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχές του σε όλους τους κατοίκους του κάθε χωριού.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την συγκίνηση και τη χαρά του που ενώ η πανδημία δοκιμάζει σκληρά τη χώρα μας και την υπομονή μας, οι άνθρωποι του τόπου μας αν και ηλικιωμένοι οι περισσότεροι, αντιμετωπίζουν την κατάσταση με υπευθυνότητα και ωριμότητα μένοντας ακόμα και αυτές τις γιορτινές ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μακριά από έθιμα και παραδόσεις, προκειμένου σύντομα να ξεπεραστεί όλος αυτός ο εφιάλτης.

«Και μπορεί φέτος να γιορτάσαμε διαφορετικά, όμως η πίστη και οι αξίες μας δεν αλλάζουν, αντίθετα όλα αυτά μας δίδαξαν την αξία της ζωής, της στιγμής, της ανθρώπινης επαφής και μας έδωσαν το έναυσμα για μια νέα αρμονική καθημερινότητα», είπε ο Δήμαρχος ενώ τόνισε: «Με την έλευση του νέου έτους αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων γιατί μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες και στάθηκαν αρωγοί για εμάς τους αιρετούς και για τους δημότες μας. Εύχομαι υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα για το 2021»