Το γήπεδο Δυτικής Φραγκίστας ανακαινίζεται

3651
Δήμος Αγράφων

Στον Μπακογιάννη στάλθηκε η μελέτη

Η μελέτη που αφορά την Ανακατασκευή – Ανακαίνιση και Εξοπλισμό του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δυτ. Φραγκίστας, συνολικού προϋπολογισμού  429.164,00 €, είναι έτοιμη και βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η μελέτη, αφορά την αποξήλωση παλαιών εγκαταστάσεων, αναβάθμιση περίφραξης και βελτίωση επιπεδότητας επιφάνειας, την προμήθεια συστήματος οριζόντιας αποστράγγισης, την προμήθεια συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα, την  προμήθεια προκατασκευασμένου οικισμού αποδυτηρίων,  την προμήθεια πάγκων αναπληρωματικών, την προμήθεια εστιών ποδοσφαίρου, την προμήθεια ιστού φωτισμού και την προμήθεια προβολέων LED.

Η μελέτη βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη και η δημοτική αρχή Αγράφων ευελπιστεί το συντομότερο δυνατόν για την ένταξη και χρηματοδότησή της για την υλοποίηση του έργου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αγράφων: «Ένα μεγάλο έργο, δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Μπαμπαλή, απέναντι στην νεολαία της περιοχής, αλλά και το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας στην περιοχή, έχει κάνει το πρώτο βήμα, με την ολοκλήρωση της μελέτης».