Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου με το σύνθημα «κερνάμε Καρπενήσι» καθώς και και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ευρυτανίας στην έκθεση HORECA 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου, στο χώρο του Metropolitan Expo.

Η έκθεση αυτή αποτελεί πόλο έλξης για κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας, αποδεικνύοντας ότι είναι και έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς. Ο Δήμος Καρπενησίου ο οποίος φιλοξενήθηκε μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πρόβαλε εικόνες μέσω βίντεο από τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα τοπικά μοναδικά προϊόντα του τόπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενεργή ήταν η συμμετοχή και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, το οποίο διενήργησε έρευνα με ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών για τους επισκέπτες στην Ευρυτανία.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου δήλωσαν ‘’Ως Δήμος συνεχίζουμε αξιοποιώντας κάθε συνεργασία και εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία για την τουριστική προβολή της περιοχής μας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.’’