Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

0
723

«Θέλουμε να απευθύνουμε τις θερμές μας  ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, όλους τους φίλους και ψηφοφόρους συμπατριώτες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία.

Δώσαμε  έναν πολύ δύσκολο αγώνα, με πίστη και αποφασιστικότητα σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες. Η επιδίωξη  ενός  καθολικού αντι ΣΥΡΙΖΑ ετερόκλητου μετώπου  κομμάτων,  ΜΜΕ,  κατεστημένων συμφερόντων για στρατηγική ήττα  απέτυχε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την ήττα του , πέτυχε ένα σημαντικό ποσοστό  που τον καθιερώνει σταθερά πλέον ως ένας από  τους δυο ισχυρούς πυλώνες του πολιτικού μας συστήματος.

Στην Ευρυτανία  παρά το γεγονός ότι από το Σεπτέμβριο 2015 είχαμε μικρή διαφορά ψήφων,( περίπου 300 λιγότερους) η Ν.Δ. πέτυχε συγκυριακή συσπείρωση συνθλίβοντας όλους τους μικρότερους σχηματισμούς.

Έναντι όλων των συμπολιτών μας Δεσμευόμαστε

Να συνεχίσουμε  τον αγώνα πιο έμπειροι και πιο δυνατοί

Να  είμαστε παρόντες και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, να υπερασπίσουμε τις μεγάλες κατακτήσεις του λαού μας τα τελευταία χρόνια

Να καταστήσουμε  τους  χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, από συνοδοιπόρους, συμμέτοχους στην προσπάθειά μας

Τέλος ευχόμαστε σε όλους επιτυχία στα όποια  καθήκοντα ανέθεσε δια της ψήφου του ο ελληνικός λαός. Θα τους κρίνουμε δίκαια και αυστηρά».