Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε και φέτος “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων”.
Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Δήμο Καρπενησίου όπου για ακόμα μια χρονιά επιβραβεύσαμε την αριστεία μέσα από τη βράβευση μαθητών γυμνασίων και λυκείων του δήμου μας.
Η βραδιά των ευχαριστιών ήταν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη σε συνανθρώπους μας, που πρόσφεραν με τον δικό τους τρόπο στην τοπική μας κοινωνία, που ξεχώρισαν με τη δράση τους, με την προσπάθεια και τον αγώνα τους. Στους ανθρώπους αυτούς εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ!


Τα τιμητικά βραβεία ευγνωμοσύνης απονεμήθηκαν: στην Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής “Το Βελούχι ” για την προσφορά και τη στήριξη στον τόπο μας. Στον Παναγιώτη Γιαννιώτη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βέλγικων Ποιμενικών FMBB 2022.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της βράβευσης του Ευρυτάνα Παραολυμπιονίκη Χρήστου Ταμπαξή για την προσφορά του στον αθλητισμό, τη δύναμη ψυχής αλλά και για τα μαθήματα αγάπης για τη ζωή!
Η βραδιά έκλεισε με ένα γιορτινό, χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καρπενησίου υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Ευαγγελίας Βάρσου!
Ας ευχηθούμε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει την Αγάπη και τη Χαρά σε όλους.