Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 22χρονο Άλεξ από το Καρπενήσι

1983

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Στις 8 Ιανουαρίου 14.00 το μεσημέρι, ανέβηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας με τον ξαφνικό και άδικο χαμό του μόλις 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, ή Άλεξ όπως τον φώναζαν οι οικείοι του, που σπούδαζε στη Λάρισα όπου και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή, παίζοντάς του σκληρό παιχνίδι η μοίρα.
Ο νέος χρόνος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια. Ο νεαρός δεν είχε πάει στη δουλειά του και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και έσπευσε στο σπίτι του όπου τον βρήκε νεκρό. Για το συμβάν έσπευσε και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Η κηδεία του νεαρού έγινε από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι. Η οικογένεια του 22χρονου με ανακοίνωσή της ζήτησε “στη μνήμη του δικού μας Αλέξανδρου, θα επιθυμούσαμε αντί στεφάνων, τα χρήματα αυτά να δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, σε κουμπαρά που θα υπάρχει στην είσοδο του ναού. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.’’
Η είδηση του θανάτου του νεαρού, που έζησε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μιας και περίπου πριν ένα χρόνο ο νεαρός είχε λάβει μέρος στο σόου ταλέντων ‘Ελλάδα έχεις Tαλέντο’ και έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες στο χορό που τόσο πολύ αγαπούσε.
Από μικρός είχε δείξει τα έμφυτα καλλιτεχνικά του ταλέντα και ήταν επί χρόνια μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρπενησίου. Όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τον Αλέξανδρο, τόσο με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις επίσημες σελίδες και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του άτυχου νεαρού.
Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατο του 22χρονου κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία και διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές το πως διοχετεύτηκε στο σώμα του άτυχου 22χρονου ικανή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεσσαλικού Τύπου εξετάζουν ένα πιστολάκι και μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή που βρέθηκε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Άλεξ.