Τα έργα τσιμεντόστρωσης βασικής οδού στο χωριό Τριπόταμος επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, τις προηγούμενες ημέρες. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

«Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η αναβάθμιση και η βελτίωση της καθημερινότητα των δημοτών μας αντιμετωπίζοντας προβλήματα που χρονίζουν και πολλά έκτακτα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ο προγραμματισμός για τα έργα οδοποιίας στο Δήμο Αγράφων είναι στην κυρίαρχη θέση αφού είμαστε ο πρώτος Δήμος σε ατέλειωτους χωμάτινους δρόμους.
Το τεχνικό πρόγραμμα υλοποιείται αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά εμπόδια αφού η έλλειψη τεχνικής υπηρεσίας και μηχανικού ήταν τροχοπέδη.
Μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον καταβάλαμε και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες και σήμερα με μεγάλη χαρά βλέπουμε στον Τριπόταμο να γίνεται επιτέλους τσιμεντόστρωση σε έναν βασικό δρόμο του χωριού.
Μένουμε πιστοί στις υποσχέσεις μας κ κάνουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να μη νιώθει κανένας δημότης μας αποκομμένος και ξεχασμένος.
Συνεχίζουμε…»