Παραιτήθηκαν από Ειδικοί Σύμβουλοι η Έλενα Σιαξαμπάνη και ο Δημοσθένης Χούπας

Την αίτηση παραίτησης δύο Ειδικών του Συμβούλων έκανε δεκτή ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης.

Η πρώτη και μεγάλη απώλεια του Δημάρχου είναι η παραίτηση της επί πολλά χρόνια συνεργάτιδάς του, Έλενας Σιαξαμπάνη, η οποία είχε προσληφθεί ως Ειδική Σύμβουλος για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας καθώς και επί θεμάτων προβολής του πολιτισμού και γενικότερα της τοπικής ιστορίας καθώς και πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου.

Ταυτόχρονα, την παραίτησή του υπέβαλλε και ο Δημοσθένης Χούπας ο οποίος είχε προσληφθεί ως Ειδικός Σύμβουλος για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα Μηχανολογίας καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάλυση Μηχανολογικών κατασκευών.

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Καρπενησίου ενέκρινε την αποδοχή της παραίτησης και των δύο Ειδικών του Συμβούλων και τη λύση της ειδικής σύμβασης εργασίας της ορισμένου χρόνου από 1.10.2022.

Οι λόγοι της παραίτησης των δύο συμβούλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχουν σχέση με τη συνεργασία τους με το Δήμαρχο, αλλά με νέα βήματα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι θέσεις και των δύο συμβούλων θα προκηρυχθούν ξανά, ώστε να καλυφθούν άμεσα.