Όλα τα χωριά του Δήμου Καρπενησίου στο κλίμα των Χριστουγέννων

2371

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και τα χωριά του Καρπενησίου φόρεσαν τα καλά τους, στολίζοντας και φωταγωγώντας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, για να υποδεχτούν τους χειμερινούς επισκέπτες του τόπου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Άγιο Νικόλαο όπου παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς, κα Ευδοξία Κονιαβίτη, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπαδογούλας.
Ενώ, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το άναμμα των δέντρων σε άλλα δύο όμορφα χωριά του Δήμου μας, στον Προυσό και το Μεγάλο Χωριό. Τα δέντρα άναψε ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης με τους Προέδρους των χωριών κ. Τσατσαράγκο στον Προυσό και κ. Μαντζιούτα στο Μεγάλο Χωριό, ενώ παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαλκιάς, κ. Βονόρτας, κα Κονιαβίτη, κα Γκαρίλα, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπαδογούλας .
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ανέφερε σε δήλωσή του ‘’ Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου “Η Αναγέννηση” για τη συμβολή τους. Πολλά συγχαρητήρια και στους επιχειρηματίες του Μεγάλου Χωριού για τον παραμυθένιο διάκοσμο’’.