Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ειδικότητα ΥΕ Καθαρίστριες Σχολικών Μονάδων, προχωρά ο Δήμος Αγράφων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου κατά το διδακτικό έτος 2022-2023.

Αναλυτικότερα, η πρόσληψη αφορά συνολικά επτά (7) άτομα με μερική απασχόληση, ειδικότητας ΥΕ καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων. Οι συμβάσεις θα διαρκέσουν έως 30 Ιουνίου 2023.

Οι συμβάσεις αυτές θα λυθούν αυτοδίκαια, χωρίς οι προσλαμβανόμενοι να  δικαιούνται καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή. Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται οι: Κουτσού Αγγελική στο Δημοτικό Ραπτοπούλου, Αθανασίου Ελένη στο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Βαλαώρας, Ροϊδή Κωνσταντία στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κερασοχωρίου, Σκλαπάνη Ελένη στο Δημοτικό Κρέντης, Μαγγανά Γεωργία στο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Δάφνης, Μήτσιου Μαρία – Φωτεινή στο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Παλαιοκατούνας, Καραντζούνη Μαρία στο Δημοτικό Δαφνούλας.

Η καθαριότητα όλων των σχολικών μονάδων κρίνεται αναγκαία, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας όλων των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, κυρίως κατά την περίοδο της πανδημίας, η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει.