Στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων έως πέντε (5) ημερομίσθια για το μήνα Ιανουάριο 2023 για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας στη Δ.Ε. Φουρνάς προβαίνει ο Δήμος Καρπενησίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα τόσο κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψης.

Τα προσόντα είναι τα εξής: 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. 2. Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. 3. Να μην έχουν κώλυμα κατά τον Ν.3584/07 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στις 15.00μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Καρπενησίου: info@karpenissi.gr ή grammateia@0716.syzefxis.gov.gr καθώς και στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δ. Καρπενησίου.

Επισημαίνεται προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων: Τα έντυπα της Αίτησης και της Υπεύθυνης Δήλωσης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου: www.karpenissi.gr. Η ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, Ύδρας 6 στον  Προφήτη Ηλία, στο Πρόγραμμα Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου www.karpenissi.gr.