Έντονη η αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων για την προβολή βίντεο από το συνδυασμό Λερογιάννη για το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

1442

Θύελλα αντιδράσεων δημιουργήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας με αφορμή την ανάρτηση υλικού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γνωστού συνδυασμού του Δήμου Καρπενησίου, με σκοπό να προβάλλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Η Ένωση Ξενοδόχων με την σειρά τους αντιτίθεται στην προβολή αυτού, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο κινδυνεύουν να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στον κλάδο τους, βάλλοντας τον αθλητικό τουρισμό στην αρχή της αθλητικής τουριστικής περιόδου καθώς ‘’παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας’’όπως διατείνονται οι ίδιοι.

Η επιστολή τους έχει ως εξής:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας δεν είχε ποτέ πρόθεση να τοποθετηθεί  για πολιτικά ζητήματα  και κυρίως εν μέσω προεκλογικής περιόδου ούτε το έχει πράξει ποτέ στο παρελθόν. Δυστυχώς όμως σήμερα νιώθουμε υποχρεωμένοι να προβούμε στο ακόλουθο δελτίο τύπου καθώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δημοσίευση συνδυασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η οποία θίγει και προσβάλει τα δικαιώματα μας.

 Συγκεκριμένα αναρτήθηκε βίντεο με ειρωνικό τίτλο ¨η αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας¨ το οποίο προβάλει αποσπασματικά και μόνο κάποια επιλεγμένα  προβληματικά σημεία του Αθλητικού Κέντρου παρουσιάζοντας μια διαστρεβλωμένη εικόνα  της πραγματικότητας.

Θεωρούμε απαράδεκτο στο βωμό των πολιτικών μικροσκοπιμοτήτων να προβαίνει ο οποιοσδήποτε σε μια κίνηση η οποία μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει στον τόπο και το τουριστικό μας προϊόν το οποίο όλοι εμείς με κόπο και αγώνα προσπαθούμε να διατηρήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Από απειρία ή από λάθος χειρισμούς αυτή την στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στον κλάδο μας λόγω του ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αθλητικής τουριστικής περιόδου και οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να δημιουργήσει πτώση στον αθλητικό τουρισμό  θα έχει μεγάλη επίπτωση σε εμάς αλλάκαι στα έσοδα του δήμου και φυσικά σε ολόκληρη την μικρή μας κοινωνία που στηρίζεται σε αυτό το κομμάτι κατά  την καλοκαιρινή περίοδο.

Ζητάμε να κατέβει η εν λόγω ανάρτηση άμεσα και συστήνουμε σε όλους τους υποψηφίους να είναι πιο προσεκτικοί σε οποιαδήποτε μελλοντική ανάρτηση.»