Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (4/11) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας και έγινε παρουσία περίπου 30 θεατών.
Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε μέτρια εμφάνιση και το μόνο που κρατάει από το παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί της νίκης. Ο Σάββας Χαλκίδης στο πρώτο μέρος και ο Κώστας Καλύβας στην επανάληψη σκόραραν για το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία.
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι, αφού οι νεαροί του ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία. Ο «δικέφαλος» αμύνονταν υποδειγματικά σχεδόν σε όλο το 90λεπτο περιορίζοντας κατά πολύ τον αντίπαλο. Επιθετικά προσπάθησε να γίνει απειλητικός μέσα από αντεπιθέσεις.
Ο Αίολος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες.
Το γκολ του Αίολου σημειώθηκε στο 13ο λεπτό όταν ο Πάνος Μπουμπουρής σέντραρε από τα δεξιά και μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Σάββας Χαλκίδης από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία του Γρηγόρη Παπαϊωάννου πραγματοποίησε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κλειστά στην άμυνα του και δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να τον περιορίσει αισθητά.
Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον Αίολο να έχει την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία έφτασε νωρίς σε ένα δεύτερο γκολ για το τελικό 2-0.
Στο 7΄ λεπτό της επανάληψης ο γηπεδούχος Αίολος έκανε δυο τα τέρμα του. Ο Κώστας Μπόνιας γύρισε όμορφα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Κώστας Καλύβας με μονοκόμματο σουτ στην δεξιά γωνία του Γρηγόρη Παπαϊωάννου πραγματοποίησε το τελικό 2-0.
Αναγκαστική Κατσαρού
Στο 74΄ ο μπακ Λάμπρος Κατσαρός αποχώρησε τραυματίας και την θέση του στο ματς πήρε ο νεαρός Γιώργος Βουτσέλης.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σπύρος Γκριμόπουλος στο 83΄ αποχώρησε τραυματίας. Οι αλλαγές του «δικεφάλου» είχαν ολοκληρωθεί 9 λεπτά νωρίτερα.

Οι καλύτερες φάσεις
13΄: Ο Μπουμπουρής έκανε σέντρα από τα δεξιά μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών η μπάλα κατέληξε στον Χαλκίδη που με σουτ από κοντά στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ έκανε το 1-0.
35΄: Φάουλ του Μπόνια απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και στην επαναφορά σουτ του Παρασκευόπουλου έφυγε άουτ.
51΄: Σουτ του Γούλα εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
52΄: Ο Μπόνιας σέντραρε από τα δεξιά και ο επερχόμενος Καλύβας με μονοκόμματο σουτ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
64΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος Χ. έβγαλε την μπαλιά για τον Καλύβα που σούταρε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις Ομάδων
Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Φεγγούλης, Μπουμπουρής(58΄ Ράικος), Παρασκευόπουλος(67΄ λ.τρ. Τόλης), Αζακάς, Μπισμπίκης, Χαλκίδης(46΄ Φούκας), Μπόνιας, Νικολάου, Τριανταφυλλόπουλος Χ., Καλύβας, Γούλας(54΄ Μάρκης)
ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Παπαϊωάννου, Μαντζιούτας(66΄ Καώνης), Κατσαρός(74΄ λ.τρ. Βουτσέλης), Τσάρας, Μουστάκης(58΄ Μαστρογιάννης), Ρουμελιώτης, Γκριμόπουλος, Μίλης, Κωστορρίζος, Ρέπας, Χόντζα(46΄ Ζανιάς)
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)