Αναστάτωση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου η δράση ενός επιδειξία ο οποίος παρενόχλησε ανήλικη μαθήτρια και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου, ένας άνδρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έπιασε την κουβέντα σε μια 10χρονη μαθήτρια και ξαφνικά κατέβασε το παντελόνι του δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιδειξίας φέρεται να είπε στο κορίτσι, «τέτοιο έχουν τ’ αγοράκια», όταν κατέβασε το παντελόνι του για να της δείξει τα γεννητικά του όργανα. Η μαθήτρια παρά τον αρχικό της αιφνιδιασμό αντέδρασε ακαριαία γύρισε την πλάτη της στον άγνωστο άνδρα και το έβαλε στα πόδια για να επιστρέψει σπίτι της, ενώ αυτός δεν την ακολούθησε, βάζοντας μπρος το αυτοκίνητο για να φύγει από το σημείο.

Όταν η μαθήτρια έφτασε σπίτι της αποκάλυψε τι είχε συμβεί στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Από τους αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας karvasaras.gr έχουν γίνει ήδη οι προσαγωγές δύο αδελφών, ως υπόπτων για την υπόθεση, ενώ αναμένονται εξελίξεις σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών αναγνωριστεί.

dikaiologotika.gr