Απόπειρα ανθρωποκτονίας για ασήμαντη αφορμή συνέβη στο Αγρίνιο, το βράδυ της Κυριακής. Ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι έναν άλλον άνδρα, όταν ο δεύτερος του έκανε παρατήρηση γιατί ούρησε σε δημόσια θέα… σε σιντριβάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο κατηγορούμενος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο, έπειτα από λεκτική διένεξη που είχε με άλλον θαμώνα του μαγαζιού, επιτέθηκε με μαχαίρι στον τελευταίο και του επέφερε πολλαπλά χτυπήματα, τραυματίζοντας τον στον κορμό και στον θώρακα.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ενώ επιπλέον κατέσχεσαν το μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε στον άνδρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν (6,1) γραμμάρια κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

(Πηγή: enikos.gr)