Ο Δήμος Αγράφων, ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές της «Υπηρεσίας συντήρησης γηπέδων καλαθοσφαίρισης στις Τοπικές Κοινότητες Γρανίτσας και Δυτικής Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων» για την προσφορά και αναθέτει την εκτέλεσή της, όπως περιγράφεται στη μελέτη έναντι ποσού των 12.000 € με ΦΠΑ 24% στην εταιρεία με την επωνυμία ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. “Project city (Εταιρεία Αστικού και Αθλητικού Εξοπλισμού)” με έδρα τα Φάρσαλα.

Η δαπάνη που προκαλείται από την ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους. Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το διάστημα των τριάντα (30) ημερών. Η πληρωμή του ανωτέρω συμβατικού ποσού θα διενεργηθεί με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής και την υποβολή τιμολογίου από τον προμηθευτή, προσκομίζοντας τα νόμιμα δικαιολογητικά.

Η απόφαση ελήφθη με βάση την από 11-10-2022 μελέτη του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγράφων στην οποία καταγράφονται οι ανάγκες συντήρησης των γηπέδων καλαθοσφαίρισης στις Τοπικές Κοινότητες Γρανίτσας και Δυτικής Φραγκίστας του δήμου.