Στην προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων για τα οχήματά του προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του χειμώνα, οπότε και είναι απαραίτητες λόγω τόσο του χιονιού, αλλά και της παγωνιάς που σημειώνεται στο Καρπενήσι καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Τα οχήματα του Δήμου πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένα, καθώς συνεχώς οι υπάλληλοι καλούνται να μεταβούν σε πολλά σημεία της περιοχής για αυτοψία, αλλά και για τον εκχιονισμό τους. Την ανάθεση για την προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων αναλαμβάνει η  επιχείρηση με την επωνυμία ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία βιομηχανικών ειδών-μηχανουργείο -συνεργείο Μ.Ε έναντι συνολικού ποσού 21.637,36 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η προμήθεια περιλαμβάνει τριάντα έξι (36) αλυσίδες διαφόρων μεγεθών. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματοςπληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον προμηθευτή και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτηκαι σύμφωνα με την τεχνική έκθεση εκτέλεση της προς ανάθεση υπηρεσίας.