Αποθεώθηκε ο Ευρυτάνας Φώτης Θεοχάρης

23580

Ο Ευρυτάνας Φώτης Θεοχάρης του ΕΟΣ Καρπενησίου και ο σχοινοσύντροφος του Αντώνης Συκάρης, επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης (30/5 στην Ελλάδα, έχοντας γίνει οι πρώτοι Έλληνες που πάτησαν στην κορυφή του όρους Κανγκτσεντζούνγκα και ύψωσαν την Ελληνική σημαία.

Φίλοι και συγγενείς τους υποδέχθηκαν με μάτια γεμάτα υπερηφάνεια και αγκαλιές λουλούδια… «Ξεκινήσαμε με ένα μεγαλεπήβολο και φιλόδοξο στόχο, να σκαρφαλώσουμε στην τρίτη ψηλότερη, αλλά και μία από τις δυσκολότερες κορυφές του κόσμου. Το θρυλικό Mount Kangchenjunga με τα 8.586 μέτρα του, που ανήκει στην ομορφότερη και μεγαλοπρεπέστερη οροσειρά του κόσμου, τα Ιμαλάια.
Και… Ναι, τα καταφέραμε !!!! Γιατί το πιστέψαμε, το θελήσαμε και γιατί ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Γιατί εσείς με τις ευχές σας και την υποστήριξη σας μας ανεβάσατε τόσο ψηλά. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την αγάπη σας και την πίστη σας σε μας. Είμαστε αληθινά τόσο χαρούμενοι, τόσο περήφανοι. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύθηκαν. Ευχαριστούμε και τον φίλο μας Μετεωρολόγο Κώστα Γαβριήλ. Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν» δήλωσαν οι Συκάρης, Θεοχάρης μέσω του επίσημου λογαριασμού της αποστολής στο Facebook.