Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

1556

Σας γνωρίζουμε ότι στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Καρπενήσι στις 7 Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ευρυτανίας, Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.), ψήφισαν 100 εκπαιδευτικοί.

Αναλυτικά βρέθηκαν:

Για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Ευρυτανίας

Εγγεγραμμένοι:125

Ψήφισαν: 100

Έγκυρα: 98

Άκυρα: 2

Έλαβαν κατά συνδυασμό:

ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : 91 (92,86%)

Αναλυτικά:

Ευθυμίου Ιωάννης: 57

Μοτσιόλας Σιδέρης: 54

Πολύζου Βασιλική: 27

Τζιοβάρα Θεοδώρα: 26

Υπέρ συνδυασμού (χωρίς σταυρό προτίμησης): 2

Ε.Ρ.Α: 7 (7,14%)

Αναλυτικά:

Γκαραβέλας Θεόδωρος:7

Εκλέγονται στο Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Ευρυτανίας,  για τη διετία 2019 – 2020,

ως τακτικοί αιρετοί εκπρόσωποι  οι:

  • Ευθυμίου Ιωάννης με αναπληρώτριά του την Πολύζου Βασιλική 

Μοτσιόλας Σιδέρης με αναπληρώτριά του την Τζιοβάρα Θεοδώρα

Η ‘Παρέμβαση εκπαιδευτικών’ Νομού Ευρυτανίας ευχαριστεί για την πρωτιά 

Με ανακοίνωσή της η Παρέμβαση των εκπαιδευτικών Νομού Ευρυτανίας εκφράζει τις ευχαριστίες της για την στήριξη που έλαβε από τους λοιπούς εκπαιδευτικούς και την εκλογή της ως πρώτο στις κάλπες για το ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας και για το ΚΥΣΔΕ. Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

’Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε  στην  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις Δ.Ε.), αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιό μας για μια ακόμη φορά σαν εκπρόσωπο του μαχόμενου εκπαιδευτικού κινήματος στο ΠΥΣΔΕ Ευρυτανίας αλλά και πρώτο στις κάλπες για το ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας και για το ΚΥΣΔΕ.

Η στήριξη που μας δίνετε κάθε φορά  είναι η επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στον «σωστό δρόμο». Στον δρόμο της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών του νομού. Η στήριξη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αλλά και ηθικό περιεχόμενο για μας, δεδομένου ότι κάθε είδους «μηχανισμοί» αλλά και ετερόκλητες συμμαχίες προσπάθησαν κατά το παρελθόν, αλλά και στις πρόσφατες εκλογές να μας «πετάξουν» έξω από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που εδώ και χρόνια διαβαίνουμε και στους ακόμη χειρότερους για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία, που κυβέρνηση και Ε.Ε. σχεδιάζουν, εμείς δηλώνουμε «παρόν», με ένα και μόνο στόχο: τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τα παιδιά μας!

Οι αιρετοί της   ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στο ΠΥΣΔΕ και το ΑΠΥΣΔΕ, όπως και στις  προηγούμενες θητείες που μας εμπιστευθήκατε, θα είμαστε  στο πλευρό του κάθε εκπαιδευτικού, θα είμαστε μπροστά σε όλους τους αγώνες του εκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!’’