Σε πραγματική «Οδύσσεια» μετατράπηκε η διακομιδή ασθενούς από το νοσοκομείο Βόλου για την οποία χρειάστηκε να επιστρατευτούν…  τρία ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαρέδη από το «ΤheNewpaper.gr» όλα ξεκίνησαν στις 8.30 το βράδυ Παρασκευής. Καθώς στην Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ και ο άνδρας έπρεπε να διασωληνωθεί, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο ύψος του Σχηματαρίου το ασθενοφόρο παρουσίασε μηχανική βλάβη και σήμανε συναγερμός προκειμένου να φθάσει άλλο ασθενοφόρο από την Αθήνα και να παραλάβει τον ασθενή που είχε ήδη διασωληνωθεί. Και αυτό όμως το ασθενοφόρο λίγα χιλιόμετρα αφότου ξεκίνησε παρουσίασε βλάβη. Έτσι χρειάστηκε να επιστρατευτεί τρίτο ασθενοφόρο και ο 66χρονος ασθενής έφθασε τελικά στο νοσοκομείο Κορίνθου περίπου στις 3-3.30 τα ξημερώματα Σαββάτου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί που είχαν συνοδεύσει τον 66χρονο μέχρι το νοσοκομείο Κορίνθου πήραν το ΚΤΕΛ για να επιστρέψουν στο νοσοκομείο Βόλου. (πηγή: Newsbomb.gr)